Vorst - 1190

  • Enquete securite

Nieuws

Lokale veiligheidsdiagnose (LVD): vul de vragenlijst in

Lokale veiligheidsdiagnose (LVD): vul de vragenlijst in

De lokale veiligheidsdiagnose (LVD) maakt het mogelijk een beeld te schetsen van het onveiligheidsgevoel van de burgers en de problemen op lokaal niveau beter te vatten en te definiëren, of het nu gaat om problemen omtrent de schending van personen of eigendommen, of om problemen in verband met het levenskader of de levenskwaliteit van de burger.

Sluiting van de verwarmde zaal

Sluiting van de verwarmde zaal

Gezien de situatie van de coronapandemie en rekening houdend met de beslissingen van het Overlegcomité op 6 januari jl. moet de verwarmde zaal helaas sluiten, om de veiligheid van de burgers en het personeel te garanderen.

Proxy chimik: ontdek de data en inzamelpunten voor 2022

Proxy chimik: ontdek de data en inzamelpunten voor 2022

Recycleren is belangrijk, goed recycleren is beter! Volg onze gids om te weten hoe je je chemisch afval moet sorteren.

Agenda

Lopen is fijn… lopen in een stadion is nog leuker

Kunnen lopen op een aangepaste ondergrond... in een omgeving zoals het Bertelsonstadion... dat kan echt motiverend zijn.

De Vacci-bus in Vorst

Wil je je in je eigen buurt laten vaccineren? Hier vind je de gedetailleerde planning van de volgende haltes van de vaccinatiebus in Vorst.

Conversatietafels Nederlands

BIB Vorst organiseert elke vrijdagavond conversatietafels in het Nederlands. Wil je op een gezellige manier je Nederlands verder oefenenen en nieuwe mensen leren kennen in Vorst?

Afdrukken