Asfalteringswerken op de Humaniteitslaan (N266)

Asfalteringswerken op de Humaniteitslaan (N266) onder brug Brusselse ring (R0) en aansluiting met de Zijdeweverstraat in Drogenbos

 

Waar?

Humaniteitslaan (N266) - onder de brug van de R0 + aansluiting met de Zijdeweverijstraat in Drogenbos

drogenbos N266

Wat?

Wegen en Verkeer verbetert het comfort voor alle weggebruikers (fietsers + gemotoriseerd verkeer) door de asfaltverharding lokaal aan te pakken. Hierbij vernieuwen we de toplaag en waar nodig de onderlaag.

Wanneer?

De uitvoering van deze werken is voorzien gedurende 2 nachten: tussen 25 en 26/05 en tussen 26 en 27/05. We starten vanaf 20u en stellen vanaf 06u de werfzone weer open voor alle verkeer. Deze planning kan nog veranderen.

Door de corona-maatregelen is het niet steeds mogelijk om materiaal te bekomen bij de centrale. Alle belangrijke wijzigingen in de planning zullen te vinden zijn via de webpagina www.wegenenverkeer.be/drogenbos .

Hinder en omleidingen

De weg blijft open, maar hinder is mogelijk – dat hangt af van de verkeersintensiteiten en dus van het verdere verloop van de Coronacrisis. Het verkeer op de N266 zal worden geregeld met tijdelijke verkeerslichten. De eerste nacht zal de Zijdeweverijstraat volledig afgesloten worden gedurende enkele uren (vanaf plaatsing nieuwe asfalt laag) tussen 20u en 06u. De volgende nacht wordt afrit Anderlecht-industrie die onder de brug van R0 uitkomt op de N266 afgesloten.

Parkeren en bereikbaarheid

In bepaalde zones zullen de parkeerstroken voorbehouden zijn voor de werfzone. Gedurende 1 nacht zal de Zijdeweverijstraat volledig afgesloten worden zodat we deze aansluiting kunnen vernieuwen. Aangezien dit een doodlopende straat is, kan het agentschap geen alternatieve route aanbieden. De bedrijven die een toegang hebben via Humaniteitslaan (N266) of Luitenant Lotinstraat kunnen deze gebruiken. Gelieve nachtpersoneel en/of toeleveringsbedrijven op de hoogte te brengen.

Hebt u vragen over onze werken?

Aarzel niet om ons te contacteren op volgend adres:  www.wegenenverkeer.be/contactformulier

of via het telefoonnummer van Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant: 016-66 57 50

Afdrukken