Forest Sounds Festival

Het festival Forest Sounds is uitgegroeid tot een najaarsklassieker en komt terug naar de Abdij van Vorst voor zijn 6e editie, na een explosief jubileum in 2021.
Wanneer 03-09-2022
van 14:00 tot 23:55
Waar abdij van Vorst
Naam
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Neem je agenda en stip zaterdag 3 september aan voor een namiddag vol ludieke activiteiten voor alle leeftijden en een avond die de abdij zal doen swingen.
 
Het zomerse programma van dit festival biedt voor elk wat wils, op een emblematische plaats in onze gemeente en streeft ook naar een inclusieve en milieuvriendelijke aanpak. 
 
Op het menu: creatieve workshops voor alle leeftijden, concerten, foodtrucks voor kleine en grote smulpapen, streekbieren en dorstlessende drankjes. 
 
De line-up wordt heel binnenkort bekendgemaakt op de verschillende sociale netwerken, dus aarzel niet en volg de parkiet in zijn nieuwe avonturen, als vrijwilliger of als festivalganger!
 
In 2022 kan je een magische dag beleven in het teken van de parkiet, voor de gelegenheid in een nieuw schitterend verenkleed gehuld. 
 
 

Tijdens het Forest Sounds Festival zal de “Werkgroep Aids” van de Sociale Coördinatie van Vorst (OCMW) ook een informatie-/spelletjesstand hebben. Hun doelstelling? Bewustwording rond soa’s (seksueel overdraagbare aandoeningen).
 
De Maisons Médicales Primeurs en 1190, Planning de Forest, de diensten Sociale Zaken van de Gemeente en Sociale Coördinatie van het OCMW bieden de festivalgangers dan ook de mogelijkheid om inlichtingen in te winnen, vragen te stellen, spelletjes te doen, condooms en ander materiaal.

Meer informatie over dit agenda-item

Afdrukken