Vorst - 1190

Nieuws

Invullen van de aangifte 2021

Invullen van de aangifte 2021

Hulp van de FOD Financiën bij het invullen van de aangifte van de personenbelasting 2021 : Vanwege de bijzondere corona-context wordt de hulp bij de aangifte dit jaar opnieuw hoofdzakelijk telefonisch en op afspraak georganiseerd.

Renovatie van het park van Vorst

Renovatie van het park van Vorst

Het park van Vorst is een kostbare en zeer gewaardeerde groene long. En, goed nieuws, voor het eerst in 70 jaar krijgt het een welverdiende renovatie gerealiseerd door de federale instelling Beliris. De eerste fase van deze renovatie begint deze maand.

Een nieuwe buslijn in Vorst!

Een nieuwe buslijn in Vorst!

Vanaf 19 april zal de nieuw buslijn 74 Vorst met Anderlecht en Ukkel verbinden. De lijn zal onder andere het Erasmusziekenhuis, het winkelcentrum Cora, de Industrielaan, het centrum van Vorst en Vorst Nationaal bedienen.

Agenda

Workshop stadstuinieren

Heb je groene vingers of wil je graag meer leren over hoe je je eigen vensterbank, balkon, terras of stadstuintje kan omtoveren tot een urban jungle?

Zero afval Rally

Een Zero Waste Rally in uw wijk op 8 mei a.s. Kom op zaterdag 8 mei met ons mee op een ludieke wandeling en maak kennis met de Zero Waste-initiatieven bij u in de buurt.

ABY wordt aangepast

Kom de wijzigingen die worden aangebracht op de plannen van de stedenbouwkundige vergunning ontdekken.

Afdrukken