Nieuws

UPDATE : Wegverzakking op de Alsembergsesteenweg!
OPGELET! Wegverzakking op de Alsembergsesteenweg. De straat is afgesloten voor het verkeer tussen Cervantesstraat en Timmermansstraat. Bussen worden omgeleid. Gelieve een andere weg te voorzien. Meer info volgt.
Nieuw: Maak online een afspraak!
Moet u formaliteiten vervullen bij de dienst Burgerzaken? Maak in een paar klikken een afspraak via internet en kies de datum en het tijdstip dat u het best schikt!
De herfst editie van de 'Forest Info Vorst' is aangekomen!
Ontdek het nieuwe nummer van uw infoblad met een speciaal dossier over cultuur in Vorst en alle evenementen die het hart van Vorst deze herfst doen bruisen.
Openbaar onderzoek ABY
Het openbaar onderzoek over het project om de abdij van Vorst te renoveren en om te vormen tot een cultuurpool (ABY) zal plaatsvinden van 31 augustus tot 29 september 2020.
Openbaar onderzoek over speelruimtes in Vorst
Laat ons weten hoe je de openbare speelruimtes in Vorst gebruikt en wat je ervan verwacht. Klik hier om de enquête in te vullen...
Het dragen van een mondmasker wordt verplicht vanaf woensdag 12 augustus op heel het Brussels grondgebied
Voortaan is dus iedereen van twaalf jaar of ouder verplicht een mondmasker te dragen dat de neus en de mond bedekt op alle openbare plaatsen en voor het publiek toegankelijke private plaatsen in heel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Coronavirus: nieuw coronatestcentrum in Vorst
In Vorst is dinsdag 4 augustus een nieuw testcentrum voor COVID-19 geopend op de site Molière Longchamps van de Brusselse Iris Ziekenhuizen Zuid.
Nieuwe “street workout & fitness” in Vorst!
De gemeente Vorst heeft met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een nieuwe ruimte voor street workout en fitness ingericht in het Bemptpark. De site is volledig gratis toegankelijk.
Groene bioafbreekbare zakken
Groene zakken: verplichting om de bioafbreekbare zakken met logo van Net Brussel te gebruiken. Sinds maandag 8 juni 2020 halen de ploegen van Net Brussel alleen nog de reglementaire bioafbreekbare zakken op.
Telefoonnummers van het gemeentebestuur
Onze gemeentediensten zijn telefonisch of via mail bereikbaar. Contacteer ons via het algemeen telefoonnummer 02 370 22 11 of contacteer de gewenste dienst rechtstreeks.
Nieuwe initiatieven om de openbare ruimte te vergroenen bloeien in Vorst!
Droom je stiekem van je eigen boomspiegel voor je huis, van een plantenbak of een stoeptuintje? Of wil je graag een klimplant op je gevel?
Respect en veiligheid in de parken
De zon zal dit weekend vollop schijnen. Ben je van plan om ervan te profiteren door te gaan wandelen in de parken van Vorst? Respecteer dan de omgeving en de veiligheidsafstanden!
Een Facebookpagina voor onze gemeente!
De Gemeente Vorst heeft nu een officiële facebookpagina. Wil je ons volgen? Zeker doen!
Afdrukken