Een Facebookpagina voor onze gemeente!

De Gemeente Vorst heeft nu een officiële facebookpagina. Wil je ons volgen? Zeker doen!

De officiële facebookpagina "Commune de Forest – Gemeente Vorst" is voortaan slechts een klik verwijderd voor de inwoners van Vorst en elders!

Je vindt er allerhande nuttige informatie: nieuws en evenementen in de gemeente, werken, gewijzigde openingsuren, werkaanbiedingen, contactgegevens van hulpdiensten of diensten van openbaar nut, ... 

Het doel? Het contact met jouw gemeentebestuur vergemakkelijken door je te informeren over de beschikbare diensten en belangrijke evenementen.
Deze nieuwe facebookpagina vormt een nuttig communicatiemiddel als aanvulling op de reeds bestaande communicatiekanalen: de website www.vorst.brussels , de mobiele app ‘Forest 1190 Vorst’, de thematische facebookpagina's betreffende bepaalde diensten, ...

De facebookpagina zal vooral informatief zijn, hoewel je uiteraard kan reageren op de gepubliceerde berichten, zolang je de nettiquette respecteert. 

De uitwisselingen in goede banen leiden en de pagina beheren doet het gemeentebestuur in de gedaante van Pauline, de beroemde reuzin uit de plaatselijke folklore. Zij is het die jouw vragen zal beantwoorden in het Nederlands of in het Frans en die de stem van de gemeente zal zijn om met jou te communiceren op het sociale netwerk. 

Hier vind je de pagina: Commune de Forest – Gemeente Vorst

Aarzel niet om de pagina te ‘liken’ om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit onze gemeente!

 

Afdrukken