Nieuws

Opgepast! De temperaturen stijgen!
Tijdens deze zeer warme dagen moet men aandachtig zijn, voor zichzelf én voor anderen!
Coronavirus: nieuw coronatestcentrum in Vorst
In Vorst is dinsdag 4 augustus een nieuw testcentrum voor COVID-19 geopend op de site Molière Longchamps van de Brusselse Iris Ziekenhuizen Zuid.
Projectoproep: Zero Afval voor Brusselse Horeca en Voedingszaken
Sluit u aan bij de zero-afvalgemeenschap en neem deel aan de projectoproep Zero Afval Horeca en Voedingszaken!
Coronavirus - nieuwe veiligheidsmaatregelen vanaf 25 juli
De Nationale Veiligheidsraad is op 23 juli samengekomen en heeft een reeks nieuwe maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beperken.
Coronavirus - nieuwe veiligheidsmaatregelen vanaf 29 juli
De Nationale Veiligheidsraad is opnieuw bijeengekomen. Deze vergadering werd vroeger dan voorzien gehouden want het aantal personen dat besmet is met het coronavirus blijft op onrustwekkende wijze toenemen.
Groene bioafbreekbare zakken
Groene zakken: verplichting om de bioafbreekbare zakken met logo van Net Brussel te gebruiken. Sinds maandag 8 juni 2020 halen de ploegen van Net Brussel alleen nog de reglementaire bioafbreekbare zakken op.
Telefoonnummers van het gemeentebestuur
Onze gemeentediensten zijn telefonisch of via mail bereikbaar. Contacteer ons via het algemeen telefoonnummer 02 370 22 11 of contacteer de gewenste dienst rechtstreeks.
Nieuwe initiatieven om de openbare ruimte te vergroenen bloeien in Vorst!
Droom je stiekem van je eigen boomspiegel voor je huis, van een plantenbak of een stoeptuintje? Of wil je graag een klimplant op je gevel?
De zomer editie van de 'Forest Info Vorst' is aangekomen!
Ontdek het nieuwe nummer van uw infoblad met een speciaal dossier over het Coronavirus.
Respect en veiligheid in de parken
De zon zal dit weekend vollop schijnen. Ben je van plan om ervan te profiteren door te gaan wandelen in de parken van Vorst? Respecteer dan de omgeving en de veiligheidsafstanden!
Bemptpark: Start van de bouw van een ruimte voor “Street workout & Fitness”
De werken voor de creatie van een “Street workout & Fitness” ruimte in het Bemptpark gaan op maandag 22 juni van start. Volgens de planning zullen de werkzaamheden aan deze nieuwe sportinfrastructuur duren tot de tweede helft van augustus.
Nieuw! Win tijd: maak online een afspraak!
Moet u formaliteiten vervullen in een van de diensten van Burgerzaken? Maak in een paar klikken een afspraak met uw gemeentebestuur via internet en kies de datum en het uur dat u het best schikt!
Een Facebookpagina voor onze gemeente!
De Gemeente Vorst heeft nu een officiële facebookpagina. Wil je ons volgen? Zeker doen!
Afdrukken